banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te robotik kodlama kursu

İzmit’te okullarda kurulu bulunan Robotik kodlama atölyelerinin daha etkin ve verimli kullanılabilmesi için Robotik Kodlama kursu başlatıldı.  

25 Eylul 2021 20:11
İzmit’te robotik kodlama kursu

Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Sabri Mutlu’nun yazılı açıklamasının içeriği şöyle  

Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube koordinasyonunda İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü katılımı ile başlatılan Robotik Kodlama kursu, Eğitim İş üyesi 20 öğretmen ile birlikte başladı. Toplam eğitim süresi 46 saat olup 5 hafta boyunca devam edecek.

Kurs Eğitimi olarak İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri alanı öğretmeni ve aynı zamanda Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube Eğitim Sekreteri olan Ersin Tolga Başbay tarafından veriliyor. Kurs bitiminde kursu başarı ile bitiren öğretmenlere sertifika verilecek olup, öğretmenler okullarında Robotik kodlama kursu açabilecekler.  Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube olarak eğitim çalışmamıza katılan 20 üyemizi ve bu çalışmamıza destek veren kamu kurumlarına teşekkür ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.