banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Kitap Haftası ileri tarihe ertelendi

İzmit Belediyesinin Aydili Sanat Derneği ile birlikte düzenlemeyi planladığı İzmit Kitap Haftası yoğun talep olması nedeniyle kapsamlı organizasyon için ileri bir tarih ertelendi 

26 Eylul 2021 19:28
İzmit Kitap Haftası ileri tarihe ertelendi

Kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması için özellikle çocuklara ve okullara kitap desteği veren, Ulu Önder Atatürk’ün müfredata aldırdığı başucu kitaplarını ve Nutuk’u ücretsiz olarak talep edenlere gönderen İzmit Belediyesi, bu kez Aydili Sanat Derneği ile birlikte halkta ve paydaşlarda karşılık bulan İzmit Kitap Haftası etkinliği hazırladı. Vatandaşlarla kitapları bir araya getirecek olan etkinliğe dernekler ve kitapevleri yoğun başvuru gösterdi.

İLERİ BİR TARİHTE YAPILACAK

Planlanan katılımcı firma ve dernek sayısının aşıldığı İzmit Kitap Haftası, taleplerin tamamına cevap verilemeyecek olmasından dolayı oluşacak mağduriyetlerin önüne geçmek ve daha geniş kapsamlı olarak yeniden organize edilmek üzere ileri bir tarihe ertelendi. Kitap Haftası’na katılmak isteyen tüm dernek ve kitapevlerine teşekkür eden İzmit Belediyesi, yeni organizasyonun hazırlıkların tamamlanmasının ardından etkinlik tarihini ilan edilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.