banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, Balören'de beton yolu inceledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Dağköy’deki incelemelerinin ardından Balören Mahallesi’ne giderek hem çalışmaları inceledi, hem de ceviz üreticisi vatandaşlara konuk oldu 

26 Eylul 2021 17:04
Hürriyet, Balören'de beton yolu inceledi

Hafta sonu mesaisini köylere ayıran İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, güne Dağköy Mahallesi’ndeki inceleme ve vatandaş buluşmasıyla başladı. Hürriyet’in bir sonraki durağı ise Balören Köyü oldu. Hürriyet, Fen İşleri Müdürlüğünün Balören Mahallesi’nde tamamladığı 750 metre uzunluğundaki beton yolu inceledi. Mahalleyi gezen Hürriyet ceviz üreticileriyle de bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

CEVİZ ÜRETİCİLERİYLE SOHBET ETTİ

Hürriyet’e Balören Mahallesi’nde de; Başkan Vekili ve SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Mehmet Baştürk, Halil İnciel ile Devrim Bal, belediye koordinatörü Ozan Aksu, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen eşlik etti. Ceviz üretimi yapan Mehmet Uray ve Zühre Uray çiftinin ceviz bahçesine konuk olan Hürriyet, üreticilerle uzun süre sohbet etti, bol ve bereketli bir hasat dönemi diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.