banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İZMEK ile sınavlara hazırlandı Marmara Üniversitesi’ni kazandı

İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda (İZMEK) üniversiteye hazırlanan Diyar Ömer Adalı, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği’ni kazandı 

27 Eylul 2021 23:33
İZMEK ile sınavlara hazırlandı Marmara Üniversitesi’ni kazandı

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu iş birliği ile yürütülen İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK) El Sanatları, Kişisel Gelişim, Dil ve Müzik Kursları ile İzmit halkına ücretsiz eğitim imkanı sağlamaya devam ediyor. Başarılı ve deneyimli eğitmen kadrosu ile hizmet vermeye devam eden İZMEK, kursiyerlerinin geleceğini şekillendirmelerine de katkı sağlıyor.

ÇALIŞKANLIĞIYLA GRURLANDIRDI

İzmit Belediyesinin başta kadınlar, çocuk ve gençlere el becerisi ve meslek kazandırdığı İZMEK’te alanında uzman isimlerden eğitim alan Diyar Ömer Adalı da Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nü kazanarak eğitimci adayı oldu. Şan öğretmeni Deniz Mafizer ve piyano öğretmeni Mert Can Doğu’dan aldığı eğitimle sınava hazırlanan Adalı, çalışkanlığı ve azmiyle öğretmenlerini ve İZMEK yetkililerini de gururlandırdı. 

EKİMDE YENİ SEZON BAŞLIYOR

Sınav sonucunu kurs öğretmenleri ve kurum yetkilileriyle paylaşan ve mutluluğuna ortak eden Diyar Ömer Adalı, öğretmeni olarak yeni nesillere müziği ve notaları sevdirecek. Öğretmenleri ve kurum yetkilileri kendilerine gurur yaşatan öğrencileri Diyar Ömer Adalı’ya yüksek öğrenim hayatında başarılar diledi. İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK) 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında da İzmitlilerin hayatına dokunmak için ekim ayında yeni öğrencileriyle eğitimlerine başlayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393