BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Hürriyet: İzmit Belediyesinin ismi görünsün istemiyorlar 

Çalışmalarının çeşitli gerekçelerle engellendiğini ifade eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bizi küçücük bir alana hapsetmek istiyorlar. İzmit Belediyesinin tabelasına dayanamıyor, ismi görünsün istemiyorlar” diyerek içini döktü  

27 Eylul 2021 14:56
Hürriyet: İzmit Belediyesinin ismi görünsün istemiyorlar 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kendilerini küçücük alana hapsetmek istediğinin ve siyasi başarısızlık yaşatmak için gayret ettiğinin altını çizen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, içini vatandaşa döktü. Basın açıklamasında Büyükşehir’in kendi çalışmalarının önünü nasıl kestiğini anlatan Hürriyet “Bu şehirde İzmit Belediyesi tabelasına dayanamıyorlar. İsmimiz hiçbir yerde görünsün istemiyorlar. Bizi küçücük alana hapsetme gayretindeler” dedi. 

BİZİ HAPSETMEK İSTİYORLAR

Kültür Tepesi ve Cumhuriyet Parkı’ndaki tahsislerin yenilenmemesiyle ilgili açıklamasında İzmit Belediyesine uygulanan ambargoları, engellemeyi ve ayrımcılığı dile getiren başkan Hürriyet şunları kaydetti: “İzmit Belediyesinin tabelaları, ismi hiçbir yerde görünsün istenmiyor. Bu konuda küçücük bir alana bizi hapsetme gayretleriyle mücadele ediyoruz. Fethiye Caddesi’nde de şu an aynı sorunu yaşıyoruz. İSU hala protokol imzalamadı ve biz Fethiye Caddesi’ne başlayamadık. 

“HERKESE VAR AMA BİZE YOK”

Köylere hizmet götürmek için Taşocağı istedik. Valilik bizim yerimize hemen Büyükşehir’e tahsis etti. ‘O zaman hemen yanındaki Büyükşehir’in taş ocağından bize taş verin’ dedik. 11 ilçe belediyesi oradan taş ve stabilize malzeme alabilirken bize ne yazık ki Allah’ın taşını bile vermediler. Göreve geldik; dökme alanlarımızı kapattılar. Göreve geldik; daha önce verilen asfalt desteğini bize vermediler. 

ŞİMDİ DE İZAYDAŞ’TA SORUN VAR

İstanbul ve Ankara’da büyükşehir belediyelerinin alt belediyelere hiç ayrım yapmadan, adil bir şekilde yaptığı yardımın burada, Kocaeli’de binde birini göremedik. Şimdi aynı sorunu İZAYDAŞ’ta da yaşıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü’müz İZAYDAŞ’ta yapılan ayrımcılık yüzünden çok büyük sıkıntı yaşıyor. Diğer belediyelere koyulmayan kurallar bize koyuluyor. Bayrak asıyoruz, ‘Niye asıyorsunuz, orası bizim’ diyorlar. Belediyenin önündeki parkta bile neler yaşandığını hepiniz gördünüz.

“HAKLARIMIZI KULLANIYORUZ”

Yeşilova’da da yaşadık! Tam bir yere giriyor, kazma vuruyoruz. ‘Oraya girmeyin, bizim projemiz var’ diyorlar. Nereye çalışmaya girsek engel çıkarıyorlar. Biz Büyükşehir’den bir şey istemiyoruz. Kendi yağımızda kavruluyoruz. Kendi küçük imkanlarımızı halkımıza hizmete olabildiğince kullanmaya gayret ediyoruz. Sadece var olan haklarımızı kullanmak istiyoruz. 

BELSA B BLOK’U DA AÇIKLAYACAK

Belsa Plaza B Blok el altından bir şekilde satıldı. Peşini bırakmayacağız. Orda nasıl soygun olduğuyla, o koca binanın 3 kuruşa birileri eliyle nasıl satıldığıyla ilgili de ciddi açıklama yapacağız. İzmit Belediyesi adını görmek istemiyorlar. Ama işin peşini bırakmayacağız.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393