BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

CHP’nin önemli isimleri Atatürk Evi’ne hayran kaldı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in konuğu olarak Çınar Halk Market’in açılışı için İzmit’e gelen CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, ödüllü Atatürk Evi Müzesi’nde duygulu anlar yaşadı 

27 Eylul 2021 16:53
CHP’nin önemli isimleri Atatürk Evi’ne hayran kaldı

 

 

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tarafından kente kazandırılan, Atatürk’ün manevi kızı Sabiha Gökçen’in manevi oğlu tarihçi-yazar Eriş Ülger’in koleksiyonundan oluşan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait eserlerin sergilendiği Atatürk Evi Müzesi bu kez CHP’nin önde gelen isimlerini ağırladı. Ulu Önder’e ait nadide eserlerin, kişisel eşya ve fotoğraflarının yer aldığı, Tarihi Kentler Birliği ödüllü Atatürk Evi Müzesi, konuklarını kendine hayran bıraktı.

ATA’NIN HUZURUNDALAR

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in Çınar Halk Market açılışı nedeniyle konuğu olarak İzmit’e gelen CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Hacı Hasan Mahallesi Sırrı Paşa Caddesi üzerindeki Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. 

MÜZEYE HAYRAN KALDI

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kişisel eşyaları ve fotoğraflarından oluşan 400 parçalık dünyanın en zengin Atatürk Müzesi’ni rehber eşliğinde gezen konuklar anı defterini de imzaladı. Atatürk’e ait aile eşyaları inceleyen ve rehberden hikayelerini dinleyen Özel, Ağbaba ve Bulut müzeye hayran kaldı. İzmit’e bu kadar değerli bir müze kazandırdığı için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i tebrik eden konukları bir süre müzede Hürriyet ile sohbet etti. Ziyaretin ardından Hürriyet ve konukları Çınar Halk Market’in açılışını yapmak üzere İnönü Caddesi’ne geçti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393