banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Vadi İzmit Evleri öğrenciler için hazırlanmaya devam ediyor

Konaklama sorunu yaşayan üniversitelilere destek vererek Vadi İzmit Evleri’ni öğrencilere açan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet hiç vakit kaybetmeden daireleri donatmaya başladı, iç tefrişat sürüyor 

28 Eylul 2021 22:59
Vadi İzmit Evleri öğrenciler için hazırlanmaya devam ediyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, yurt kapasitesinin öğrenci sayısını karşılayamaması ve ev kiralarının yüksek olması nedeniyle okumak için gittikleri şehirde kalacak yer bulamayan öğrencilerin Barınamayanlar Hareketi eylemlerine destek vermişti. Tepki için Cumhuriyet Parkı’nda yatan öğrencileri yalnız bırakmayan ve Vadi İzmit Evleri’nin kapılarını açacağını belirten Hürriyet, 2 tane 2+1 daireyi üniversite öğrencileri için hazırlıyor.

SOSYAL ALANDAN YARARLANACAKLAR

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Vadi İzmit Evleri G Blok’taki 2 tane 2+1 daireyi, kalacak yer bulamayan öğrenciler için donatmaya başladı. Tüm ev eşyaları İzmit Belediyesi tarafından alınan dairelerde beyaz eşyadan bilgisayar masasına kadar her şey öğrenciler için yerleştirilmeye başladı. Körfez manzarasına karşı doğa içindeki evlerde konaklayacak olan öğrenciler Vadi İzmit Evleri’ndeki sosyal ve spor alanlarından da yararlanabilecek.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

İzmit Belediyesi, yurt kapasitelerinin yetersiz kaldığı ve ev kiralarının da yüksekliğinden dolayı kalacak yer bulamayan öğrenciler için hazırladığı dairelere, bir evde bulunması gereken tüm eşyaları yerleştiriyor. Öğrenciler için hazırlanan evlerde; buzdolabı, çamaşır makinası, davlumbaz, set üstü ocak, tava, tencere, çatal-kaşık-bıçak, baza-yatak, bilgisayar masası, çamaşır askılığı, temizlik ürünleri, perde ve halı gibi gerekli tüm eşyalar yer alıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393