BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te Anne Taksi hizmeti sürüyor 

Önemli anlarında halkın yanında olan İzmit Belediyesinin ekonomik durumu olmayan vatandaşlara yönelik başlattığı ‘Anne Taksi’ hizmeti aralıksız sürüyor 

29 Eylul 2021 14:07
İzmit’te Anne Taksi hizmeti sürüyor 

Sosyal belediyecilik anlayışı ve toplum sağlığına yönelik çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, ailelerin ihtiyaç duyduğu farklı bir projeye daha imza atarak Anne Taksi uygulamasını hayata geçirmişti. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak hizmet veren ‘Anne Taksi’, ekonomik durumu uygun olmayan ailelerde doğum yapan annelerin bebekleriyle birlikte hastaneden evine rahatça ve güvenle ulaşmasını sağlıyor.

NASIL ÇAĞIRABİLİRİM?

Anne Taksi hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar İzmit'te kadın doğum servisi olan Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Alikahya Yerleşkesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ndeki kadın doğum servislerinin veya Tıbbi Sosyal Hizmet Birimi ile İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile iletişime geçerek randevu oluşturabilecek. İzmitliler ayrıca 08.30-17.30 saatleri arasında 0262 318 00 00 numaralı telefondan (dahili 2217), 7 gün 24 saat ise 0532 166 41 41 numaralı whatsapp hattından randevu oluşturulabilir.

ANNE TAKSİ NEDİR?

Anne Taksi hizmeti, İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, İzmit’te ikamet eden ve sosyo-ekonomik açıdan desteğe ihtiyaç duyan annelerin doğum sonrasında hastane çıkışlarında bebekleriyle birlikte ücretsiz bir şekilde evlerine rahatça ulaştırılmalarını sağlayan bir ulaşım hizmeti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.