BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bize kumpas mı kuruyorsunuz?

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Ersin Alparslan’a Bize kumpas mı kuruyorsunuz? Şeklindeki sözlerle tepki gösterdi. Neden mi? İşte ayrıntılar 

29 Eylul 2021 22:31
Bize kumpas mı kuruyorsunuz?

AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Ersin Alparslan sosyal medya hesabından yer Karadenizliler Mahallesi. İzmit’imizin 2.5 yıl içinde geldiği son durum! Gel de üzülme, gel de isyan etme” azılı bir mesaj paylaşarak İzmit’in, İzmit Belediyesi yöneticilerinin beceriksizliği yüzünden kirlendiğini ima etti. 

Fakat o çöplerin o alana Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından atıldığı ortaya çıktı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’te bu duruma şu sözlerle tepki gösterdi:

AKP meclis üyesi bize öyle güzel bir pas attı ki. Gösterdiğiniz alana sizin Kocaeli Büyükşehir'in araçlarının neden kaçak çöp döktüğünü de anlatır mısınız millete? Yoksa bize kumpas mı kuruyorsunuz? Çocuk parkında açıkladığım ayrımcılıklar tam da bu konularla ilgili. Kendi sorumluluklarınızı hatırlatma fırsatı verdiniz bize. He biraz da şu İzaydaş konusunu bir işleyelim bakalım.

Şu Büyükşehir aracının gösterdiğiniz alana neden çöp döktüğünü açıklarsınız umarım. Kumpas mı bu? AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kaçak kaçak çöpleri döksün sonra da İzmit Belediyesi'ne çamur at.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.