BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bu haber 2B arazisi sahiplerini ilgilendiriyor!

İlimizde özellikle İzmit, Gebze, Kandıra ve Gölcük işletmeleri kapsamında birçok  

01 Ekim 2021 11:28
Bu haber 2B arazisi sahiplerini ilgilendiriyor!

Ormanlık alan özelliğini yitirdiği için 2B’ye çıkartılma çalışmaları hız kazandı. 

Vatandaşlar uzun yıllardır kullandıkları orman arazileri üzerindeki arsaların orman dışına çıkartılmasını heyecanla bekliyorlardı.  İlimizdeki çalışmaları takip eden birçok vatandaş için orman işletme müdürlüğü bir açıklama yaptı.
Sakarya Orman bölge müdürlüğünden verilen bilgiye göre kanun kapsamında orman vasfını yitirmiş yerlerin orman ve hazineye devri ile ilgili çalışmalarda öncelikle büroda evrak üzerinde akabinde arazide komisyonca çalışmalar yürütülüyor. 

Özellikle Kefken, Babalı ve Kerpe'de kısmında birçok orman vasfını yitirmiş arazi üzerinde çeşitli Mahalleler oluşmuş ve arsa üzerinde evleri bulunan vatandaşların evlerine kavuşmaları için 2022 yılına kadar çalışmaların bitirilmesi hedefleniyor. . 

Kocaeli Valiliği, Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü üzerinden gelen talepler mahalle mahalle arşivlenerek, mahalle bazında. 2022 yılı içerisinde çalışmaların tamamlanarak onay için Bakanlığa gönderilmesi yönünde gayret edilmektedir denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.