BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, Vadi İzmit’ten sonra Spor Tesisi’ni de öğrencilere açıyor

Konaklama sorunu yaşayan üniversite öğrencilerine Vadi İzmit’in kapılarını açan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme Spor Tesisleri’ni de üniversiteliler için hazırlamaya başladı 

01 Ekim 2021 07:23
Hürriyet, Vadi İzmit’ten sonra Spor Tesisi’ni de öğrencilere açıyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, yurtlarda yeterli kapasitenin olmaması ve ev kiralarının yüksek olması nedeniyle barınma sorunu yaşayan öğrencilere el uzatmaya devam ediyor. Vadi İzmit Evleri’ni kalacak yer bulamayan üniversite öğrencileri için hazırlamaya başlayan başkan Hürriyet, İzmit Belediyesinin Kuruçeşme’deki spor tesislerinin kapılarını da öğrencilere açıyor. 

ÖĞRENCİLER İÇİN HAZIRLANIYOR

Vadi İzmit Evleri’nde 2 adet 2+1 daireyi öğrenciler için hazırlamaya devam eden İzmit Belediyesi, daha fazla öğrenciye kalabilecekleri bir yer oluşturmak adına Kuruçeşme’deki spor tesislerinde de çalışmalara başladı. Öğrencilerin eğitimlerini alabilmeleri adına çözülmesi gereken konaklama sorununa el atan başkan Hürriyet, belediyeye ait bir alanı daha toplum yararına hizmete kazandıracak.

2.KAT ÖĞRENCİLERE HAZIRLANIYOR

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’nde yer alan spor tesislerinde üniversite öğrencilerine kalacak yer sağlamak için boya ve tadilat çalışması gerçekleştiriyor. Boya ve tadilat çalışmalarının ardından tesisin ikinci katındaki odalar, üniversite öğrencilerine uygun olarak düzenlenerek kullanıma hazır hale getirilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.