BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, Kılıçdaroğlu’nu stantta ağırladı

CHP Genel Merkezi’nin İstanbul'da düzenlediği Tarımsal Kalkınma Zirvesi'nde tarımsal üretim projelerinden elde edilen ürünlerini sergileyen İzmit Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu standında ağırladı 

01 Ekim 2021 19:34
Başkan Hürriyet, Kılıçdaroğlu’nu stantta ağırladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen 'CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde İzmit Belediyesi de tarımsal ürün ve üretimlerin tanıtıldığı standıyla yerini aldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarının da katılımıyla açılışı yapılan Tarımsal Kalkınma Zirvesi İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi'nde 2 Ekim'e kadar devam edecek.

ÜRÜNLER BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

160 belediye ve 300 kooperatifin yer aldığı zirvede, İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Çınar Kadın Kooperatifi tarafından açılan stantlar ilk günden ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. İzmit Belediyesinin kendi tarım arazilerinden elde ettiği tarımsal ürünler stantta sergileniyor. Aronya, Nusrat Buğdayı'ndan yapılan kurabiyeler, mancarlı pide, tarımsal uygulama ve üretim bahçesinden toplanan meyveler, hünnap ve daha birçok doğal ürün ile Çınar Kadın Kooperatifi'nin reçel, yaprak sarma gibi ev yapımı ürünleri büyük beğeni kazandı.

BROŞÜRLER VATANDAŞA DAĞITILIYOR

İzmit Belediyesinin; Tarımsal Üretim Bahçesi, Toprak ve Bitki Sağlığı Analizleri, Mısır Silaj Paketleme Projesi, İpek Böcekçiliği Projesi, Süper Meyve Aronya Yetiştiriciliği, İzmit Çarşısı ve Süt Sığırlarında Meme Sağlını Koruma, Çiğ Süt Üretiminde Hijyen ve Kaliteyi Arttırma Projesi ile ilgili hazırlanan broşürler de stantları ziyaret eden vatandaşlara dağıtılıyor.

İZMİT BELEDİYESİ STANDINI ZİYARET ETTİ

Zirvenin açılışına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ilgi gören İzmit Belediyesinin standını ziyaret etti. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kemal Kılıçdaroğlu'na İzmit Belediyesinin tarımsal projeler neticesinde elde ettiği ürünleri tanıttı ve bilgi verdi.

HÜRRİYET, TÜM BELEDİYE STANTLARINA GİTTİ

Başkan Hürriyet de zirvede yer alan tüm belediyelerin stantlarını tek tek gezdi, neler yaptıklarını inceledi. Belediye başkan yardımcıları Sibel Solakoğlu ve Dilek Yalçın ile birlikte stantları ve belediye başkanlarını ziyaret eden Hürriyet, diğer belediyelerin tarımsal üretim konusundaki projeleri hakkında bilgiler aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.