banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fevziye parkı yenileniyor

Kentin en işlek alanlarından Fevzi Parkı’nda bakım ve onarım çalışmalarına süs havuzu bakımıyla başlayan İzmit Belediyesi, ahşap köprüleri, bankları ve ışıklandırmaları yenileyecek 

01 Ekim 2021 06:59
Fevziye parkı yenileniyor

İzmit Belediyesi, şehir merkezinin en işlek bölgelerinden biri olan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı Fevziye Parkı’nda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Süs havuzunun içerisinde biriken atıkları temizleyerek işe başlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sosyal alanın içerisindeki kent mobilyalarını ve ışıklandırmaları da yenileyecek. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun’un da çalışmaları yerinde inceledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, önce Fevziye Park’ında havuzun içinde bulunan dekoratif kayaları boşaltıp altta kalan balçığı temizledi. Ekipler ardından, parktaki tahrip olmuş 6 adet ahşap köprüyü ve 35 adet bankı da yenileyecek. Kapsamlı peyzaj çalışmaları sonrası ışıklandırma ve boya çalışmalarına devam edecek olan İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde daha kullanışlı ve daha temiz bir sosyal alan oluşturacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.