BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vali Yavuz, Vergi Dairesi çalışanlarını umursamıyor!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, İzmit’ten Derince’ye taşınan Kocaeli Vergi Dairesi çalışanlarını umursamıyor. Neden mi? İşte ayrıntılar.. 

01 Ekim 2021 02:02
Vali Yavuz, Vergi Dairesi çalışanlarını umursamıyor!

Bilindiği gibi Kocaeli Vergi Dairesi, faaliyet gösterdiği İzmit Tepecik Mahallesi’ndeki binanın hasarlı olması nedeniyle Derince’ye taşındı. Bu kararın mimarı Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’dur. Sanki İzmit’te uygun bir yer yokmuş gibi Vergi Dairesi Derince’ye taşınmıştır, fakat personelin nasıl işe gidip geleceği düşünülmemiştir. 

Mesela Gölcük’te ikamet eden bir çalışan nasıl Vergi Dairesi’ne gidecek? Gölcük’ten Derince’ye kadar giden toplu taşıma aracı mı var? Yok. İzmit’te inilecek ve başka bir araca daha binilerek Derince’ye varılacak. Bu ne demek? Çalışanların cebinden daha çok yol parası çıkması demek.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un bu durumu önceden düşünüp önlem alınması için talimat vermesi gerekmiyor muydu? Hadi taşıma kararı verildiğinde düşünülemedi, aylardır Vergi Dairesi çalışanları servis aracı kaldırılsın diye seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Fakat görünen o ki Kocaeli Valisi Seddar Yavuz görmezlikten, duymazlıktan geliyor. Çalışana, emekçiye verilen değer bu mudur? 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.