BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özel Konak Hastanesi PCR Laboratuvarı hizmete girdi

İçişleri Bakanlığının PCR testi zorunluğuna ilişkin genelgesiyle birlikte birçok yerde aşı olmayanların test sonucunu göstermesi zorunlu hale geldi. Bu kapsamda ilimizin köklü sağlık kuruluşlarından Özel Konak Hastanesi bünyesinde açmış olduğu PCR laboratuvarı ile hizmet vermeye başladı. 

02 Ekim 2021 17:43
Özel Konak Hastanesi PCR Laboratuvarı hizmete girdi

Sağlık Bakanlığı Onaylı, gelişmiş teknolojiye sahip Özel Konak Hastanesi PCR Laboratuvarında, aşı olmamış veya tek doz aşı olmuş kişiler için uçuş, yurtiçi seyahat edecek olanlar, öğretmen, öğrenci,  işe giriş ve iş yeri kontrol amacıyla, iş ve diğer yerlerde kullanılmak üzere veya kişinin tamamen kendi isteği ile PCR testleri ücretli olarak yapılmaktadır. Alınan PCR Testi numuneleri uzmanlarımız tarafından titizlikle çalışılarak, aynı gün içerisinde sonuç bildirilmektedir. 
       
Ayrıca Özel Konak Hastanesi Laboratuvarlarında, Hızlı Antijen testi numuneleri için zaman kısıtlaması bulunmadan, 30 dakika içerisinde sonuç verilebilmektedir. Numuneler 7/24 çalışılabilmektedir.  Covid Antikor IG M, IG G ve Aşı Antikor testleri de 7/24 çalışılmakta ve aynı gün içerisinde sonuç verilmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.