BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hodri meydan istedi İzmit Belediyesi yaptı

Bu akşam İstanbulspor’u ağırlayacak olan Kocaelispor’un efsane taraftarı maç hazırlıklarını tamamladı. İzmit Belediyesi de Hodri Meydan’ın talebi üzerine binlerce kişiyi aynı anda hareket ettiren tribün liderlerinin platformunu yaparak hazırlıklara katkı verdi 

02 Ekim 2021 17:54
Hodri meydan istedi İzmit Belediyesi yaptı

Kocaelispor’un başarısı için her zaman elini taşın altına koyan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, taraftarın taleplerini de yerine getirmeye gayret ediyor. Kocaelispor’a imkanları ölçüsünde desteklerini kesintisiz sürdüren İzmit Belediyesi taraftarın maç hazırlığına da destek oluyor. Bu akşam (cumartesi) İstanbulspor’u ağırlayacak olan Kocaelispor’un maçı öncesinde Kocaeli Stadyumu tribünlerinde yine hazırlıklar yapıldı. 

UÇAR VE BOZO BİRLİKTE

Kocaelispor taraftarı İzmit Belediyesi’nden, tribün coşkusunu yönlendiren, binlerce taraftara tek bir ağızdan marşlar söyleten ve sloganlar attıran amigoların, taraftar grubu liderlerinin yer aldığı platformun yapılmasını talep etti. Yapılabilir tüm istekleri yerine getiren İzmit Belediyesi dün kuleyi yaptı. Kocaelispor taraftarı olan Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar,  Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Haluk Bozo ile birlikte montaj çalışmasını izledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.