banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bağımsız Fotoğrafçılar yeni sezonu İzmit Belediyesi Sanat Galerisi'nde açtı

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu tarafından Cumhuriyet Parkı’nda bulunan İzmit Belediyesi Sanat Galerisi’nde fotoğraf sergisi açıldı 

02 Ekim 2021 21:27
Bağımsız Fotoğrafçılar yeni sezonu İzmit Belediyesi Sanat Galerisi'nde açtı

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu yeni sezonunu İzmit Belediyesi Sanat Galerisi’nde açtığı sergiyle yaptı. Serginin açılışına; İzmit Belediyesi Başkan Vekili ve SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca, İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Kardaş, çok sayıda dernek üyesi ve fotoğraf sever katıldı. Topluluk üyelerinin çektiği 30 fotoğraftan oluşan sergi, 8 Ekim 2021 Cuma gününe kadar her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 

TÜM İZMİTLİLERİ DAVET ETTİ

Sergi davetinde bulunan Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Başkanı Kemal Kaya, “Kocaeli halkını sergiyi gezmeye davet ediyoruz. Sergi kültürünü ancak bu şekilde canlandırabiliriz. İnsanlarımızı bu şekilde aydınlatabiliriz. Sergimizi gezmelerinden dolayı çok da mutlu oluruz. Özellikle çocuklarını getirmelerini rica ediyoruz. Çünkü çocuklar yarınımız, geleceğimiz. Onların bu yaşlarda yeni hobiler kazanması çok önemli” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.