BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gençliğe hizmet, geleceğe yatırımdır

Derince’de çocuklara ve gençlere yönelik projelere daima öncelik veren Başkan Aygün, İbni Sina Mahallesi’nde bir spor alanını daha hizmete sundu 

03 Ekim 2021 02:21
Gençliğe hizmet, geleceğe yatırımdır

Muhtar Ali Keleş Parkı

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi sırasıyla hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ayrıca çocukların ve gençlerin talep ettiği spor alanlarını da oluşturarak kullanıma açıyor. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi ile Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi gibi önemli projeleri ilçeye kazandıran Başkan Aygün, çocukların talepleri doğrultusunda bir spor alanını da bu kez İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Muhtar Ali Keleş Parkı’nda hizmete sundu. Yapımı tamamlanan futbol ve basketbol sahasının açılışı nedeniyle düzenlenen programa Başkan Aygün’ün yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Abbas Bayrak, Meclis Üyeleri Nurhan Baytak, Kenan Yalçın, Mustafa Morgül ve Kurtuluş Aytekin, İbni Sina Mahalle Muhtarı Ömer Karadeniz, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, teşkilat yöneticileri, bölge sakinleri ve çocuklar katıldı.

Önceliğimiz Çocuklarımız ve Gençlerimiz

“Gençliğe Hizmet, Geleceğe Yatırımdır” anlayışıyla hareket ederek ilçeye yeni parklar, oyun ve spor alanları inşa ettiklerini belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için ilçemize yeni spor alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Bu anlayışla İbni Sina Mahallemizde yer alan Muhtar Ali Keleş Parkı’na inşa ettiğimiz futbol ve basketbol sahalarında çocuklarımızla bir araya gelerek, birlikte zaman geçirdik. Çocuklarımızın coşkusuna ortak olarak, heyecanlarını paylaştık. “Gençliğe hizmet, geleceğe yatırımdır” anlayışıyla hareket ediyor, evlatlarımızı önemsiyor ve onlara değer veriyoruz. Her zaman projelerimizde önceliğimiz olan kıymetli çocuklarımız için çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.