BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi dans başvuruları sürüyor

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi bünyesindeki İzmit Halk Dansları Topluluğu’nun ücretsiz street jazz, bale ve halk dansları eğitimleri için başvurular sürüyor, son gün 8 Ekim 

04 Ekim 2021 17:00
İzmit Belediyesi Sanat Akademisi dans başvuruları sürüyor

Sanata ve sanatçıya verdiği destekle kente değer katan ve yeni yeteneklerin açığa çıkmasını sağlayan İzmit Belediyesi bu kez dans tutkunlarını uzman eğitmenlerle buluşturuyor. İzmit Belediyesi Sanat Akademisi bünyesinde faaliyet gösteren Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu ücretsiz street jazz, bale ve halk dansları eğitimleri verecek. Eğitimler için geçen hafta başlayan başvurular 8 Ekim’de sonra erecek. Ardından 15 Ekim’de dersler başlayacak.

BAŞVURULAR ONLİNE

‘Sahne İzmit Dansa Çağırıyor'  ve ‘Dansın Büyüsünü Beraber Yaşayalım’ sloganlarıyla yeni dansçıları bünyesine katacak olan Sanat Akademisi Sahne İzmit Dans Toplulukları’nın eğitimlerinden yararlanmak isteyenler İzmit Belediyesinin internet sayfasından online olarak başvuru yapabilecek. Haziran ayına kadar sürecek olan eğitimlerin ardından sanat gecelerine, festivallere ve yarışmalara yönelik gösteri ve yarışmacı grupları belirlenecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.