BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özel Konak Hastanesi’ne 2 yeni hekim

Kocaeli’nin köklü ve önde gelen sağlık kuruluşlarından Özel Konak Hastanesi hekim kadrosunu her geçen gün genişleterek ‘’Sağlığınız için varız’’ ilkesiyle büyümeye devam ediyor.. 

06 Ekim 2021 23:39
Özel Konak Hastanesi’ne 2 yeni hekim

Konak Hastanesinin güçlü kadrosuna dahil olan Op.Dr.Sinem DAŞLI Kulak-Burun-Boğaz, Uzm. Dr. Tuğba Turgut Bıçakoğlu ise Dahiliye Polikliniğinde hizmet vermeye başladı.

 K.B.B Uzmanı Op.Dr. Sinem DAŞLI: Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Kocaeli Üniversitesi KBB Anabilim Dalında ihtisasını tamamlayarak, uzun yıllar Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Uzmanı olarak görev yapmıştır..

Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr. Tuğba TURGUT BIÇAKOĞLU: İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında ihtisasını tamamladıktan sonra uzun yıllar Kocaeli Seka Devlet Hastanesi’nde  İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmıştır..

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.