banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesi ışıl ışıl oldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in yeniden hizmete açtığı Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesi, dekoratif aydınlatmalarla çok daha estetik bir görünüm kazandı  

06 Ekim 2021 17:39
Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesi ışıl ışıl oldu

Vatandaşların etkinliklerini ücretsiz olarak gerçekleştirildiği ve çay ikramının yapıldığı Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesi, yeni ışıklandırma ve Kocaelispor varilleriyle çok daha güzel bir görünüme kavuştu. İzmit Belediyesinin yeniden ihale yoluna gitmeyip kendi bünyesinde işlettiği Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesi’ne vatandaşlar açıldığı günden itibaren yoğun ilgi gösteriyor. 

AYDINLATMALAR VE YEŞİL-SİYAH VARİLLERİ

Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesi’ni daha aydınlık ve estetik bir görüntüye kavuşturmak adına Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İzmit Belediyesinin “Gülümse İzmit” temalı yeni dekoratif sokak lambalarını çay bahçesine yerleştirdi. İzmit Belediyesi ayrıca dört bir yana koyulan Kocaelispor varilleri ile birlikte aile çay bahçesinde de yeşil-siyah ruhu ziyaretçilerine hissettiriyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416