banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fevziye Parkı renklendiriliyor

İzmit Belediyesi şehrin en işlek alanlarından biri olan Fevziye Parkı’nda başlattığı bakım ve onarım çalışmalarına peyzaj çalışmalarıyla devam ediyor 

07 Ekim 2021 16:26
Fevziye Parkı renklendiriliyor

İzmit Belediyesi, şehir merkezinin en işlek bölgelerinden biri olan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı Fevziye Parkı’nda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Süs havuzunun içerisinde biriken atıkları temizleyerek çalışmalara başlayan İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, peyzaj çalışmalarıyla parkı rengârenk bir görünüme kavuşturuyor.

ŞEHRİN MERKEZİNE RENK GELİYOR

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Fevziye Park’ında başlattığı bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Peyzaj çalışmalarının ardından Fevziye Park’ında bulunan 6 adet ahşap köprüyü ve 35 adet bankı yenileyecek olan ekipler ışıklandırma çalışmalarıyla şehrin merkezine renk katacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.