BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Herkese Mobilite’nin ikinci şubesi Koceli Kaya Motor, motor severler ile buluşmaya hazırlanıyor

Hareket özgürlüğüne katkı sağlamak amacı ile çıkılan yolda Herkese Mobilite ile ilimize ve motor camiasına yeni bir soluk getiren Kocaeli Kaya, ikinci şubesi Kocaeli Kaya Motor ismi ile hizmet vermeye başlıyor. 

07 Ekim 2021 15:05
Herkese Mobilite’nin ikinci şubesi Koceli Kaya Motor, motor severler ile buluşmaya hazırlanıyor

Mehmet Ali Paşa Demokrasi Bulvarındaki yeni şubesi ile motor severlerin dikkatini çekecek olan  Herkese Mobilite’nin ikinci şubesi Kocaeli Kaya Motor, KYMCO, VESPA, PIAGGIO, MOTO GUZZI, APRİLİA, SUZUKİ ve SILENCE’nin bayilikleri ile fark yaratmaya hazırlanıyor. Kocaeli Kaya Motor yeni şubesinde  dünyaca ünlü markaların giyim ve aksesuar satışları da gerçekleştirilecek.

Şuan için Hazırlıkların tamamlandığını ve hizmet vermeye hazır olduklarını belirten Herkese Mobilite Genel Müdürü Yusuf Er Tüm bu yeni modellerin stoklar çerçevesinde satışa sunulacaklarını belirtti. Yusuf Er; Kocaeli Kaya Motor hem konumu, hem  geniş ürün gamı hem de servis hizmeti ile  Kocaeli’ne ve Çevre illere hizmet sağlayacağız. Bunun dışında herkesemobilite.com.tr adresi üzerinden de ürün satışlarımıza devam edeceğiz. Biz Kocaeli Kaya ve Herkese Mobilite ailesi olarak tüm motor severleri  bu nadide ürünleri görmeleri ve deneyimlemeleri için Showroom’mumuza bekliyoruz dedi.          

Mehmet Ali Paşa Mah. Demokrasi Bulvarı. No:81, 41050 İzmit/Kocaeli 

TEL:0262 333 1 333

www.herkesemobilite.com.tr

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.