BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Hürriyet, KOİDER'in festivalinde üreten kadınları yalnız bırakmadı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği'nin (KOİDER), 2’ncisini düzenlediği KOİDER Bazaar Alışveriş Festivali'ne katıldı 

09 Ekim 2021 14:53
Hürriyet, KOİDER'in festivalinde üreten kadınları yalnız bırakmadı

Üreten kadınların her zaman yanında olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 2. KOİDER Bazaar Alışveriş Festivali'nde KOİDER Başkanı Nilgün Yılmaz ve stant açan kadınları yalnız bırakmadı. Başkan Hürriyet, başkan yardımcısı Sibel Solakoğlu ile birlikte, dernek üyelerinin 41 Burda AVM'de açtığı üretim ve tanıtım stantlarını tek tek gezerek kadınlarla sohbet etti. 

ÜRETEN KADINLARA DESTEK

Hürriyet, üretimin içerisinde yer alan kadınlara her zaman destek vermeye hazır olduklarını kaydetti. Başkan Hürriyet, kadınların ürünlerini İzmit Belediyesi Çınar Halk Market ve İzmit Çarşısı'nda sergileyerek daha geniş kitlelere ulaştırabileceklerini aktardı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393