BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te İYİ Partililer esnafı turladı

İzmit’te İYİ Partililerin esnaf turları devam ediyor. 

10 Ekim 2021 14:15
İzmit’te İYİ Partililer esnafı turladı

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı Kadın Politikaları biriminin hazırladığı programda İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcısı Ali Karaca, Emre Evren, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, Kadın Politikaları Başkanı Fadime Yıldız Atik, İlçe Başkan Yardımcıları Erol Derin, Kenan Vural, Ali Osman Aydın, İlçe Yöneticileri Nebiye Demirtaş, Kadın Politikaları Birimi’nden Özgül Özbek, Sevinç Yalçın, Ünzile Yılman, Hatice Cevher, Hayriye Bekar ve teşkilat üyeleri Güneş Akgün ve Kemal Çelik ile birlikte Kadıköy mahallesi Bulvar caddesi esnafı ziyaret edilerek hal hatır soruldu.

Bu ziyaretlerde esnafın pahalılıktan şikayet ederken bir esnafın tepkisini' ben toptancıdan ürün alırken zamlı alıyorum ama halka satarken zam yapamıyorum tepki çekiyorum ve zarar ediyorum' şeklinde dile getirdi. Küçük esnaflar süper marketler ile yarışamadıklarını  ve batacak duruma geldiklerini ilettiler. Pandemi sebebiyle bir kapanmayı daha kaldıramayacaklarını belirten esnaf bu konuda çok büyük tedirginlik içerisinde olduklarının da altını çizdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.