BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İYİ Parti Balören köyü sakinleriyle bir araya geldi 

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve parti yöneticileri Balören mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinledi.  

11 Ekim 2021 08:53
İYİ Parti Balören köyü sakinleriyle bir araya geldi 

Belirli periyotlarda farklı köy-mahalleye ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve parti yöneticileri köy ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Balören mahalle sakinleriyle bir araya gelen İYİ Partililer, sıkıntıları dinleyip, bölge halkının beklentilerini not aldı. 

Balören Mahalle programında İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’e, İl Başkan Yardımcısı Ali Karaca, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Muhasibimiz Sn. Salim Yaşar, İlçe Başkan Yardımcıları; Erol Derin, Kenan Vural, Ali Osman Aydın, Nevin Ayyıldız İlçe Yöneticisi Nebiye Demirtaş, Teşkilat üyeleri Güneş Akgün ve Kemal Çelik ve Kadın Politikalarından Hatice Cevher, Hayriye Bekar eşlik etti. 

İlk olarak Keçici Baba Türbesini ziyaret eden İYİ Parti yöneticileri, köy azalarıyla bir araya gelerek vatandaşların köyde yapılmasını istedikleri projeler ile ilgili istişarede bulundular. İYİ Parti heyeti, köydeki haneleri kapı kapı gezerek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in selamını ilettiler. 

“ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ HEP BİRLİKTE DEĞERLENDİRDİK”

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, köy ziyaretiyle ilgili değerlendirmede bulunarak; “İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı olarak bugünkü durağımız Balören köyü oldu. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve çözüm önerilerini hep birlikte değerlendirdik. Yaklaşan İYİ Parti iktidarında çözülemeyecek problem olmadığını, çözüm odaklı ve milletinin sesini duyan yöneticiler olduktan sonra her sorunun rahatlıkla çözülebileceğini ilettik. Mahalle sakinlerimize gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393