BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit Belediyesinin ortak olduğu o projenin ilk toplantısı İzmit’te yapıldı

İzmit Belediyesinin ortaklarından biri olduğu, gençlere farklı kültürel değerleri öğrenmede yeni metotlar sunacak olan ‘GET CLOSER’ KA 227 Erasmus+ Projesi’nin ilk toplantısı İzmit’te yapıldı. Toplantı sonrası proje ortakları İzmit Belediyesi Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret etti 

12 Ekim 2021 16:53
İzmit Belediyesinin ortak olduğu o projenin ilk toplantısı İzmit’te yapıldı

İzmit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü AR-GE ve Proje Geliştirme Birimi’nin de proje ortalığında yer aldığı, Avrasya Gençlik Gelişim Derneği koordinatörlüğünde Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe almaya hak kazanan ‘GET CLOSER’ KA 227 Erasmus+ Projesi’nin ilk uluslararası toplantısı İzmit’te gerçekleştirildi. Toplantıya İzmit Belediyesinin yanı sıra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, İtalya’dan Misano Belediyesi ve Almanya’dan WASLA Berlin katıldı. 

ATATÜK EVİ MÜZESİ’Nİ GEZDİLER

18 ay sürecek projenin açılış toplantısında proje tanıtımı, proje zaman çizelgesi, projenin yaygınlaştırma stratejisi ve proje sonunda ortaya çıkarılacak e-öğrenme platformunun konsept tasarımı hakkında kararlar alındı. Toplantı sonrası ise proje ortakları dünyanın en büyük Atatürk Müzesi olan İzmit Belediyesi Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret etti.

YENİLİKÇİ METOTLAR 

Proje kapsamında yapılacak faaliyetler ile birlikte proje katılımcılarının; kültürel sanat mirası ve farklı folklorik değerleri yenilikçi metotlar ile öğrenmeleri hedefleniyor. Oluşturulacak e-öğrenme platformu ile gençler, sanat eğitimcileri ve sanat pratisyenleri, kültürel sanat mirası konusunda kapasitelerini geliştirme fırsatı yakalayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393