BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çocuk Ödül Market İzmit’teki okullara tanıtılıyor

İzmit Belediyesi ile İzmit Kent Konseyi ortaklığında çocukları geri dönüşüm çalışmalarına dahil etmek amacıyla hayata geçirilen Çocuk ödül Market Projesi ile ilgili İzmit’te okullar ziyaret ediliyor  

12 Ekim 2021 11:42
Çocuk Ödül Market İzmit’teki okullara tanıtılıyor

Çevre bilincinin geliştirilmesi ve çocukları geri dönüşüme teşvik etmek amacıyla İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile İzmit Kent Konseyinin 7 ay önce başlattığı Çocuk Ödül Market Projesi devam ediyor. Proje kapsamında Hacı Hızır, Çukurbağ ve Şirintepe Mahallelerinde atık noktaları oluşturularak, çocukların topladıkları atıkları buralara getirmeleri sağlanırken okullar da proje ile ilgili bilgilendiriliyor. 

PROJE, OKULLARA TANITILDI

Projenin tanıtılması ve İzmit’teki okulların projeye olan katkılarını arttırmak için İzmit Ortaokulu, Hızır Reis İlkokulu, Zübeyde Hanım İlkokulu, 7. Boru İlkokulu ve 7. Boru Ortaokulu ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında okulların ihtiyaçları ve Çocuk Ödül Market projesinin okullara sağlayacağı katkılar görüşülerek okul yöneticilerine yeni eğitim- öğretim yılında başarılar dilendi.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Ziyaretlerde İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz, Proje Koordinatörü Hüseyin Doğan, Proje Yürütücüsü ve Hacı Hızır Mahalle Muhtarı Lütfi Bodur, Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen ve Hacı Hasan Mahalle Muhtarı Ömer Uzun hazır bulundu. İzmit Belediyesi ile İzmit Kent Konseyi, proje kapsamında ilçemizdeki okulları ziyaret ederek projenin yaygınlaştırılmasına devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.