banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit Şiir Günleri’nde Attila İlhan anıldı

İzmit Belediyesinin Aydili Sanat Derneği ile birlikte hayata geçirdiği İzmit Şiir Günleri etkinliğinde usta şair Attila İlhan anıldı 

13 Ekim 2021 12:37
İzmit Şiir Günleri’nde Attila İlhan anıldı

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ‘İzmit Şiir Günleri’ ile Türk Edebiyatı’nda iz bırakan usta şairleri anmaya devam ediyor. Aydili Sanat Derneği ile birlikte düzenlenen etkinlikte bu ay Türk Edebiyatı’nın usta şairi Attila İlhan şiirleriyle anıldı. programa İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Aydili Sanat Derneği Başkanı Suat Özdemir, Aydili Sanat Derneği Üyelerinden Ömer Akın ve vatandaşlar katıldı.

HER AY DEVAM EDECEK

Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde düzenlenen etkinliğe Aydili Sanat Derneği Üyesi Ümit Salih Bolol ve Ebru Turan konuk oldu. Programda Attila İlhan’ın birbirinden güzel şiirleri seslendirildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Aydili Sanat Derneği ile birlikte düzenlediği ‘İzmit Şiir Günleri’ programıyla Türk Edebiyatı’nda iz bırakmış şairleri genç kuşaklara tanıtabilmek adına her ay farklı bir ustayı anmaya devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393