BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, kamuoyunu aydınlatan açıklamalarıyla bu akşam KRT TV’de olacak

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in, SGK tarafından yok pahasına satılan Belsa B Blok ve TÜGVA’ya usulsüz bir şekilde devredilen öğrenci yurdu ile ilgili yaptığı açıklamalar bu akşam saat 23.00’te KRT TV’de Saygı Öztürk’ün sunacağı Sisler Bulvarı programında tüm Türkiye ile paylaşılacak 

13 Ekim 2021 06:26
Hürriyet, kamuoyunu aydınlatan açıklamalarıyla bu akşam KRT TV’de olacak

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, bu akşam KRT TV ekranlarında olacak. Başkan Hürriyet’in, 2016 yılında İzmit Belediyesinin prim borçları nedeniyle SGK tarafından 16 milyon TL’ye alınan ve SGK’nın 5 yıl sonra yok pahasına 17,5 milyon TL’ye sattığı Belsa B Blok ile ilgili açıklamaları KRT TV’de olacak.

TÜGVA’YA USULSÜZ TAHSİS EDİLEN YURT

Başkan Hürriyet’in, yine önceki dönemde usulsüz bir şekilde TÜGVA’ya tahsis edilen öğrenci yurdu ile ilgili kamuoyunu aydınlatan açıklamaları da KRT TV’den tüm Türkiye’ye duyurulacak. Hürriyet’in Belsa B Blok, TÜGVA’ya tahsis edilen yurt ve daha birçok konudaki açıklamaları bu akşam saat 23.00’te KRT TV’de Saygı Öztürk’ün sunacağı Sisler Bulvarı programında tüm Türkiye ile paylaşılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.