banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fatih Erbakan’da İzmit’e geliyor

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetimi, Mehmet Aras başkanlığında toplandı. İl binasından yapılan toplantıya yönetim kurulu tam kadro katıldı. 

13 Ekim 2021 16:57
Fatih Erbakan’da İzmit’e geliyor

Toplantı esnasında il başkanı Mehmet Aras partililere bir müjde verdi. Aras’ın verdiği bilgiye göre, 17 Ekim Pazar günü, saat 14:00 Seka kongre merkezinde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılacağı görkemli bir program yapılacak.

YENİDEN REFAH SANDIK TEŞKİLATLARINI TAMAMLADI.

Edinilen bilgiye göre, Genel Başkan Erbakan partisinin mahalle başkanları ve sandık baş müşahitleri ile buluşmak için Kocaeli ye geliyor. Bilindiği üzere YRP, mahalle temsilcileri ve sandık baş müşahitlerini tamamlamak için yaklaşık 8 aydır, Kocaeli’ tüm ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor. 

Bu çalışmalar neticesinde Kocaeli’nin, 472 mahallesinin tamamında mahalle başkanı görevlendirmeleri bitmiş durumda. Aynı şekilde ilimizde bulunan 4195 seçim sandığının tamamında, sandık baş müşahitleri atamaları tamamlanmış durumda. Genel başkan Dr. Fatih Erbakan, bu çalışmayı ilk tamamlayan ile ziyarette bulunma sözü verdiği için bu program gerçekleşiyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416