BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Sümeyye Erdoğan, Marmara Kadınlar Birliği’ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı ve aynı zamanda Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, ilimizdeki ziyaretleri sırasında Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan ve Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği’nin girişimci kadınlarını İzmit Tarih Koridoru bölgesindeki Güllü Konak’ta ziyaret etti.  

14 Ekim 2021 00:37
Sümeyye Erdoğan, Marmara Kadınlar Birliği’ni ziyaret etti

ÖZCAN’DAN BİLGİ ALDI

Türkiye’nin en büyük kadın kooperatifleri birliği olarak 2020 yılı Ağustos ayında Nuket Özcan başkanlığında kurulan Marmara Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği önceki gün çok önemli bir misafir ağırladı. KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar gıda, giyim, ev tekstili, turizm, reklam, sosyal medya, organizasyon, tıbbi ve aromatik bitkiler alanlarında faaliyet gösteren kooperatifleri barındıran Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan ve birliğe üye kadın kooperatif başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi. Kandıra’dan Kadamürsel’e, Kartepe’den Gebze’ye pek çok ürünün kadın girişimciler tarafından üretildiği birlik çatısı altındaki kooperatifler hakkında detaylı bilgi alan Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İzmit Tarih Koridoru’nu da gezerek bölgedeki kooperatif ofislerini görme imkanı buldu. Özcan, Kocaeli’de başlattıkları çalışmaların kısa sürede Türkiye geneline yayıldığını, il dışından da Birliğe katılmak isteyen kooperatifler bulunduğunu belirterek, “Burada kadınlarımızın üretime katılmasını, hem aile bütçesine hem de ekonomiye katkı sunmasını sağlıyoruz” dedi. Özcan, kadın kooperatiflerinde birliğe bağlı bulunmanın sürdürülebilir olması, vergi muafiyetlerinin ve genel kurul ayrıcalıklarının önemini vurguladı. Sümeyye Erdoğan Bayraktar da kooperatiflerin farklı alanlarda faaliyet gösteriyor olması ve çalışmalarından dolayı Birliği kutladı. Böyle bir oluşumun sağlanmasının mutluluk verici olduğunu belirtti. Ziyarette Erdoğan’a KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan da eşlik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393