banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi 70 kişilik genç proje ekibini kurdu

İzmit Belediyesi, İzmit için yeni fikirler ve projeler üretmek adına farklı birimlerden 70 genç personelden oluşan Genç Proje Ekibini kurdu 

14 Ekim 2021 21:39
İzmit Belediyesi 70 kişilik genç proje ekibini kurdu

İzmit Belediyesi, genç personellerin fikir ve projelerini dinlemek ve hayata geçirmek üzere Genç Proje Ekibini oluşturdu.  Ekip, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler, İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Özkum ve Proje Koordinatör Asistanı Muhammed Kaldırım’ın sorumluluğunda çalışmalarını gerçekleştiriyor.  Genç Proje Ekibi çalışmalarında kente hizmet adına önemli konuları proje haline getirerek vatandaşa çözüm seçenekleri sunuyor. 

BU KENTİN GENÇLERİ

70 kişiden oluşan ve bu kentin gençleri olan Genç Proje Ekibi, kentin sorun ve eksiklerine belediyeci gözü ile bakarak kent için yapılabilecek proje, etkinlik ve hizmet konularında araştırma yapıyor. Araştırmalar neticesinde farklı fikir ve proje önerilerini sunan ve kent adına en iyisi için uğraşan Genç Proje Ekibi sık sık bir araya gelerek üretmeye devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.