BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Genç Parti sahaya iniyor 

Kurucu Genel Başkanlığını Cem Uzan'ın yaptığı Genç Parti, Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçimlere girme yetkisi verilen,19 parti içerinde açıklandıktan sonra, ülke çapında hareketlendi.  

15 Ekim 2021 11:06
Genç Parti sahaya iniyor 

İlimizde de Genç Partinin yıllardır il başkanlığını yapan İbrahim Altınoğlu, yaptığı açıklamada" bizi kimse unutmasın 70 günde yüzde 7.24 alan Cem Uzan henüz ülkesine gelip sahaya inmedi" dedi. Paris'te sürgünde yaşayan Cem Uzan, yıllardır verdiği  hukuk mücadelesinde, yeniden yargılanma taleplerinin Anayasa mahkemesinde cevap bulmasını beklemesinin yanı sıra, geçtiğimiz günlerde de haksız olarak mallarını yağmalayan kişi ve kurumlara, Fransa İstinaf Mahkemesinde 69 milyar Euro tazminat istemi davasını açtı. Bu davanın sonuçlanmasını bekliyor.
   
Sonuçta çok yakında güçlü mahkemelerce aklanmış ve iade-i itibarını almış, bir Cem Uzan ile birlikte seçimlere girmeyi hedefleyen Genç Parti teşkilatları, tüm ülkede seçimlere yönelik sahalara ine. Kocaeli il Başkanı İbrahim Altınoğlu, "bu çerçevede önümüzdeki günlerde, adımızdan  çok söz ettireceğiz. Henüz kararsız kalan yüzde 30 civarında seçmenler üzerinde de etkili olacak politikalar ürettik. Zamanı geldiğinde bir bir açıklayacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393