BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de vatandaşı isyan ettiren çalışma

Körfez’de Büyükşehir adına İSU alt yapı çalışmalarında bulunan müteahhit firmanın, gelişi güzel bir şekilde, plansız ve tedbirsiz çalışması vatandaşları canından bezdirdi.   

16 Ekim 2021 06:31
Körfez’de vatandaşı isyan ettiren çalışma

Çalışma yapacağı alanda ki caddeleri ve sokakları; plansız bir şekilde trafiğe kapatması; Körfez’de hayatın felç olmasına neden oluyor. Güney Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde çalışma yürüten müteahhit elamanları,  en işlek yerde ki 4 cadde ile bir bulvarı aynı anda kapatması; trafiği alt üst etti.Ticaretle uğraşan vatandaşları isyan ettirdi, vatandaşları ise perişan etti. Hastaneye giden ulaşım yollarını trafiğe kapatarak çalışma yapması ise; olası yaşanacak bir acil vakada, hastaneye ulaşımı zorlaştırmış oldu. Semt pazarlarının kurulduğu günlerde; plansız çalışma nedeniyle caddelerin trafiğe kapatılması ise; trafik keşmekeşliğini daha da çıkmaz boyutlara sürüklüyor.

VATANDAŞLAR İSYANDA

Denetimin yetersiz olduğunu savunan vatandaşlar, yetkililerin acilen daha bilimsel ve daha planlı çalışma yapması için acilen müdahalede bulunmaları gerektiğini belirterek, ‘Böyle bir çalışma olur mu? Son derece bilgi ve birikimden yoksun çalışanların, hiçbir planlama yapmadan kendi inisiyatiflerine bağlı olarak cadde ve sokakları trafiğe kapatması; trafik keşmekeşliğine neden oluyor; biz esnafların zor durumda kalmasına neden oluyor. Kendi alanında uzman kişilerin acilen bu duruma müdahale etmesi gerekir; insanların mağduriyetinin giderilmesi gerekir. ‘ben yaparsam olur’ mantığı, insanları mağdur ve perişan ediyor.” Dedi.

GÜNEY MAHALLESİ SIKINTIDA

Güney mahallesinde yapılan çalışmalar nedeniyle, Atatürk Bulvarı, Saatçi Sokak, Dadaş Sokak, Albay Sokak ve Tuğrul Caddesinin bazı bölümlerinin trafiğe kapatılması; Körfez’in en hareketli alanında trafik keşmekeşliğinin yaşanmasına neden oluyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.