banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Okul başkan adayından muhteşem projeler

Körfez’de yeni kurulan Uğur Okulları’nda okul başkanlığı için seçimler, kıyasıya devam e diyor. Okul Başkanlığına aday olan Sahra Zehra Yılmaz, seçim vaatleri olarak öyle güzel projeleri vaat etti ki; her kes tarafından takdirle karşılandı.  

16 Ekim 2021 15:46
Okul başkan adayından muhteşem projeler

Sahra Zehra Yılmaz; yaptığı seçim vaatlerini şu şekilde anlattı: 

‘ Sosyal sorumluluk projesi kapsamında; kurulacak olan Şehit Kütüphaneleri için kitap toplama kampanyası başlatacağım ve toplanan kitapları Şehit Kütüphaneleri için bağışlayacağız. TEMA Vakfı ile iş birliği yaparak okulda bulunan arkadaşlarıma çevre eğitimi, fidan dikimi gibi etkinliklerin düzenlenmesini sağlayacağım. Okulumuzdaki öğrencilerle Sismoloji merkezinde uygulamalı eğitim verilmesini sağlayacağım.

SEKA Kâğıt Müzesi; Bilim Sanat Merkezi, Kocaeli Arkeoloji ve Etnografya Müzesi gibi tarihi öneme sahip yerlere kültürel geziler düzenleyeceğim. Bunların yanında öğrencilerin eylenmesini sağlamak adına uçurtma şenliği düzenleyeceğim. Öğrenci arkadaşlarımın her türlü dertleriyle ilgilenmeye çalışacağım ve idarenin daha verimli çalışması adına gayret göstereceğim”  Okulun her bir yerine afiş asan, arkadaşlarına broşür dağıtımı yapan Sahra Zehra Yılmaz, siyasi seçimleri aratmayacak kadar gece-gündüz demeden çalışıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.