BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te o köyde toprak yol parke ile buluşturuldu

Yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını kesintisiz sürdüren İzmit Belediyesi, Bulduk Mahallesi Ulupınar Mevkii’nde parke yol yapım çalışmalarını tamamladı 

16 Ekim 2021 19:30
İzmit’te o köyde toprak yol parke ile buluşturuldu

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında yol iyileştirme ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler Bulduk Mahallesi Ulupınar Mevkii’nde başlattığı parke yol çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak vatandaşların kullanımına sundu.

BÖLGE SAKİNLERİNİN ULAŞIMI KOLAYLAŞTI

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bulduk Mahallesi Ulupınar Mevkii’nde toplamda 4 metre genişliğe ve 250 metre uzunluğa sahip toprak yolu parke ile buluşturdu. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölge sakinlerinin ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale geldi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.