BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kiptaş İzmit Çınar Evler örnek olmaya devam ediyor

İBB Kiptaş ve İzmit Belediyesinin işbirliğiyle hızla yükselen Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, "Mimari ve iş birliği açısından örnek bir proje" ifadelerini kullandı 

17 Ekim 2021 17:43
Kiptaş İzmit Çınar Evler örnek olmaya devam ediyor

İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kiptaş'ın depreme dayanıklı, doğa dostu ve yenilikçi yapısıyla vatandaşların nitelikli konut ihtiyacını karşılaması amacıyla Arızlı Akpınar'da hayata geçirdiği Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Hızlı ve bir o kadar da verimli gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde projenin, belirtilen takvimin öncesinde tamamlanması bekleniyor. 

"KURUMLARIN BİRLİKTE ÇALIŞMASI SART"

143 konutun yer aldığı proje ile yakından ilgilenen ve sık sık sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, son paylaşımında projeyi örnek olarak gösterdi.  Kurt paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "İzmit Çınar Evler projemiz, mimarisi kadar İzmit Belediyesi ile yaptığımız iş birliği açısından örnek bir proje. Dayanıklı yapı stoğunu artırmak ve ulaşılabilir fiyata konut üretimi için kurumların birlikte çalışması şart."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393