banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit Belediyesi, Yaşam Destek Evi’nde sona yaklaştı

İzmit Belediyesinin, özel gereksinimli bireylerin toplumsal yaşamda aktif rol almalarını desteklemek amacıyla hayata geçireceği Yaşam Destek Evi (YADEV) projesinde sona gelindi 

18 Ekim 2021 19:10
İzmit Belediyesi, Yaşam Destek Evi’nde sona yaklaştı

Özel gereksinimli bireyler adına birçok farkındalık çalışmasına imza atan İzmit Belediyesi şimdi de Yaşam Destek Evi (YADEV) projesini hayata geçiriyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilecek olan YADEV, özel gereksinimli bireylerin toplumsal hayatta aktif rol almalarını, yaşam kalitelerini ve özgüvenlerini arttırmayı amaçlıyor. Kadıköy Mahalle Konağı’nda yapılacak olan Yaşam Destek Evi ile özel bireyler ve yakınları projeyi destekleyen eğitimler, atölyeler, sosyal çalışmalar ve psikolojik destek ile hayata daha fazla gülümseyerek bakacaklar.

YERİNDE İNCELEDİLER

Özel gereksinimli bireylerin ortak kullanabileceği engelli oyun parkı, bowling, bocce, engelli basketbol sahaları ve bireylerin günlük yaşam becerisi kazanabileceği alanların bulunduğu Yaşam Destek Evi projesinde sona gelindi. İç mekân tasarımı tamamlanan Yaşam Destek Evi’ni yerinde inceleyen Koordinatör Ozan Aksu, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci ve Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar projeyi teknik ve mali yönden değerlendirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393