BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Karamel, Alzheimer Yaşam Evi’nin yeni üyesi oldu

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Alzheimer Yaşam Evi’nden faydalanan vatandaşlar ile personeller, sürekli bakım evine gelen ‘Karamel’ ismini verdikleri köpeğin ihtiyaçlarını gidererek sahiplendiler 

20 Ekim 2021 12:02
Karamel, Alzheimer Yaşam Evi’nin yeni üyesi oldu

Çağımızın en yaygın hastalıklarından biri olan Alzheimer’ın yarattığı olumsuz etkileri azaltarak vatandaşlara destek olmak amacıyla İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Alzheimer Yaşam Evi, yeni bir canlıya ev sahipliği yapacak. Alzheimer Yaşam Evi’nden faydalanan vatandaşlar ve personeller, Malta Mahallesi çevresinde bulunan ve bakıma ihtiyacı olan sokak köpeğini sahiplendi.

TÜM BAKIMLARI VE AŞILARI YAPILDI 

İzmit Belediye Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’nün Patibüs ekipleri tarafından maması verilen ve aşıları yapılarak tasması takılan köpeğe, Alzheimer Yaşam Evi sakinlerince ‘Karamel’ ismi verildi. Bahçeye kulübesi de yerleştirilen Karamel, Alzheimer Yaşam Evi’ne gelen vatandaşların Alzheimer hastalığının evre atlamasını önleme ve burada keyifli vakit geçirmelerine de yardımcı olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393