BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Dilovası’nda genç futbolcuya köpekler saldırdı

Dilovası'nda başıboş köpeklerin saldırması sonucu yaralanan ve tedavi gören Tavşancıl sakinlerinden Yiğit Çetin'in ayak bileği kırıldı. 

20 Ekim 2021 00:58
Dilovası’nda genç futbolcuya köpekler saldırdı

Yarın ameliyata alınacak olan Tavşancılspor'da futbol oynayan Yiğit Çetin'i ziyarette bulunan İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz ''İnsan ve çevre sağlığı açısından tehdit mahiyetinde bulunan sokak hayvanlarını toplayıp rehabilite etme konusunda görevli olan Dilovası Belediyesinin hizmet kusurundan dolayı bugün genç kardeşimizin futbol hayatının bittiğini üzülerek söylüyorum.

Belediye Kanunu ve Hayvanları Koruma Kanunu'nun ilgili maddelerinde ki mevzuat hükümleri gereğince, başta köpekler olmak üzere sahipsiz hayvanların korunması, bakım ve gözetimi, saldırgan olanların eğitilmesi ve sahiplendirilmesi, hayvan bakım evlerinin kurulması gibi birtakım görev ve sorumlulukların ilçe belediyelerine ait olduğunu Dilovası Belediyesine hatırlatmakta yarar olduğunu düşünüyorum.

Ama görüyoruz ki, Dilovası'nda hayvan beslenme alanına, dökülen hafriyat ve molozlar nedeniyle çöplüğe çeviren Dilovası Belediyesi, vatandaşlarımızın güvenliğini tehlikeye atmaktadır. Belediye görevlerini ifa etmesinin yanı sıra hizmetin işleyişinin kontrol edilmesi ve gerekli önlemlerin biran önce almalıdır. Aksi halde böyle üzücü haberleri almamız kaçınılmaz bir gerçektir.'' dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393