BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası’nda şampiyon Hisareynspor 

Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası’nda, Hisareynspor – İhsaniyespor arasında oynanan final maçını kazanan Hisareynspor şampiyon oldu. 

20 Ekim 2021 07:57
Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası’nda şampiyon Hisareynspor 

Bu yıl 7.si düzenlenen Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası’nda, final maçı Hisareynspor – İhsaniyespor arasında oynandı. 

BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

Karşılaşmayı; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Gölcükspor Başkanı Temel Erten, Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, KASKF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bat, spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile çok sayıda taraftar izledi. Final maçını 3-0 kazanan Hisareynspor şampiyon olurken, kupayı Başkan Sezer’in elinden büyük coşkuyla aldı. 

BAŞKAN SEZER TEBRİK ETTİ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Heyecanlı dolu karşılaşmalar sonucunda şampiyon olan Hisareynspor’u ve turnuvaya katılan ve centilmence mücadele eden tüm takımlarımızı tebrik ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393