BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DEVA İzmit, Kocaeli Ordulular Derneği’ni ziyaret etti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İzmit İlçe Teşkilatı, saha çalışmalarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve dernek ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda önceki gün de Kocaeli Ordulular Derneği ziyaret edildi. 

21 Ekim 2021 11:14
DEVA İzmit, Kocaeli Ordulular Derneği’ni ziyaret etti

DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı ve teşkilat mensuplarının katıldığı ziyaret, Kocaeli Ordulular Derneği’nin Alikahya’daki lokalinde gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Nurettin Arıcan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı, dernek başkanlığına yeni atanan Nurettin Arıcan’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

ÇAKICI: “DERNEKLERİMİZİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Ziyaret hakkında açıklama yapan DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı, “Yıllar önce veya çok yeni olsun, ilimize gelip artık bizden biri gibi olan tüm yöresel derneklerimizi ziyaret etmek istiyoruz. Bu kapsamda bize kapılarını açan Kocaeli Ordulular Derneği’ne ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederiz. Şehrimizin kültürel zenginliği olan yöresel derneklerimizin özellikle şu dönemde yapacağı faydalı faaliyetler hem maddi hem manevi açıdan sıkıntıda olan insanlarımıza moral olacaktır. Bu yönüyle de sosyal bir görev üstlenen kültür derneklerimizi çok önemsiyoruz” dedi. Ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Kocaeli Ordulular Derneği Başkanı Nurettin Arıcan, Deva Partisi İzmit İlçe Teşkilatı’na çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.