banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi, köylerde Sosyal Destek Masası kuruyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, köylerde kurduğu Sosyal Destek Masası ile kapı kapı gezerek vatandaşları çalışmalar hakkında bilgilendiriyor 

21 Ekim 2021 16:07
İzmit Belediyesi, köylerde Sosyal Destek Masası kuruyor

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, merkezi bölgelerin yanı sıra kırsal kesimlerdeki vatandaşları da belediye tarafından verilen hizmetler noktasında bilgilendiriyor. Köylerde Sosyal Destek Masası kuran ekipler kapı kapı gezerek vatandaşları bilgilendiriyor. 

BAŞVURULARI ALDILAR

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, merkezi bölgelere erişimi daha zor olan köylerde vatandaşları verilen hizmetlerden haberdar etmek amacıyla destek masaları kuruyor. Kulmahmut Mahallesi’nde kurulan Sosyal Destek Masası ile hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşların başvurularını da alan ekipler, ihtiyacı olan herkese el uzatmayı amaçlıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.