BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fethiye Caddesi altyapı toplantısı İSU’suz yapıldı

İzmit Belediyesi, Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenmesi yapım işi için son aşamaya gelirken, caddenin altyapı işleri için düzenlenen koordinasyon toplantısı İSU Genel Müdürlüğü dışında, diğer kurumların tam katılımıyla yapıldı 

22 Ekim 2021 04:59
Fethiye Caddesi altyapı toplantısı İSU’suz yapıldı

İzmit Belediyesi tarafından ihalesi yapılan ve kısa süre içerisinde yapımına başlanacak olan Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenmesi Yapım işinin altyapı koordinasyon toplantısı Belsa Ana Hizmet Binası 9. Katta bulunan Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya İSU dışında tüm altyapı kurumlarından temsilciler katıldı. 

İSU ALTYAPI TOPLANTISINA KATILMADI

Toplantıda SEDAŞ, İl Emniyet Müdürlüğü, TURKSAT A.Ş., Türk Telekom, Superonline, Vodafone, İZGAZ A.Ş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AYKOME Şube Müdürlüğü, İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İzmit Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü, İzmit Belediyesi AYKOME Birimi, İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve yüklenici firma temsilcileri yer aldı. İSU Genel Müdürlüğü, toplantıya katılmadı.

İZMİT BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA BAŞLIYOR

İSU geçtiğimiz günlerde Fethiye Caddesi’nde gerçekleştirilecek çalışmaya dair yapılan altyapı koordinasyon toplantısına temsilci dahi göndermeyerek tavrını bir kez daha ortaya koydu. Son koordinasyon toplantısının ardından süreci hızlandıran İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, halkı mağdur etmemek adına inisiyatif alarak kısa süre içerisinde çalışmaların başlatılacağını belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.