banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, İl Milli Eğitim Müdürü Akmanşen’den destek istedi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’i ziyaretinde İzmit Belediyesinin eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için hayata geçireceği Sosyal Etkinlik Merkezleri hakkında bilgi vererek işbirliği konusunda destek istedi 

22 Ekim 2021 15:14
Hürriyet, İl Milli Eğitim Müdürü Akmanşen’den destek istedi

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına İzmit’te birçok çalışmaya imza atan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sınavlara hazırlanan öğrenciler ile mezun öğrencilere akademik destek vermek, öğrencilerin eksikliklerini tamamlanmasını sağlamak ve öğrenciyi bir üst eğitim kurumuna hazırlamak adına yeni bir adım daha atıyor. Başkan Hürriyet, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’i ziyaretinde, Sosyal Etkinlik Merkezileri İşbirliği Protokolü hakkında Akmanşen’e bilgi verdi ve destek istedi.

PROTOKOL HAZIRLANDI

İzmit Belediyesi ile Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol aşamasında olan Sosyal Etkinlik Merkezi, İzmit’teki her öğrenciye eğitim ve gelişimde fırsat eşitliği sağlayarak, gelişim ve değişimin öncüsü olacak. Sosyal Etkinlik Merkezi’nde çağdaş eğitim kapsamında modern öğretim teknikleri ile başarılı olmayı amaçlayan öğrencilere nitelikli eğitimler ücretsiz olarak verilecek. 

MAHALLERE YAYILACAK

Farklı yaş gruplarına yönelik dersliklerin oluşturulacağı Sosyal Etkinlik Merkezi’nin, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde ilk olarak Kuruçeşme Yenimahalle Mahallesi’nde kurulması planlanıyor. Ayrıca projenin ilerleyen süreçlerinde talepte bulunan ve ihtiyaç duyulan mahallelerde de Sosyal Etkinlik Merkezi oluşturulacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.