BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi ile okullarda renksiz duvarlar hayat buluyor

İzmit Belediyesi, Kazım Karabekir Ortaokulu’nda yaptığı duvar boyama çalışmalarıyla öğrencilerin eğitim yuvalarına cıvıl cıvıl bir görünüm kazandırdı 

24 Ekim 2021 16:16
İzmit Belediyesi ile okullarda renksiz duvarlar hayat buluyor

İzmit Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemine yüz yüze başlayan öğrenciler için Kazım Karabekir Ortaokulu’nun bahçesinde duvar boyama çalışması gerçekleştirdi. Ecaterina Nicolau’nun çalışmalarıyla soluk duvarlar hayat buldu. Okulda görev yapan öğretmenler çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti. 

ÖĞRENCİLER DE DÂHİL OLDU

İzmit Belediyesi çocukların hayal dünyasının gelişmesi ve ders aralarında keyifli vakit geçirmeleri adına Kazım Karabekir Ortaokulu bahçesinde duvarlara cıvıl cıvıl bir görünüm kazandırdı. Okul bahçesine ait duvara 8/E sınıfı öğrencileri el baskısı yöntemi ile boyama çalışması yaparak okula kendilerinden bir hatıra bıraktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.