BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Üniversite öğrencileri Atatürk Evi’ni gezdi

İlimizde üniversite eğitimi alan öğrenciler İzmit Belediyesi tarafından kente kazandırılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait değerli eşyaların sergilendiği Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret ettiler 

24 Ekim 2021 21:40
Üniversite öğrencileri Atatürk Evi’ni gezdi

Kentimizde Üniversite eğitimi gören 20 gence İzmit’in tarihi yerleri tanıtıldı. Tanıtım programı kapsamında öğrenciler Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla İzmit Belediyesinin kente kazandırdığı Atatürk Evi Müzesi’ni gezdiler. Kentimizin tanıtıldığı programda öğrencilere İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ve İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ezgi Çalışkan eşlik etti. 

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER

Öğrenciler Atatürk Evi Müzesi’ni gezmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek böyle bir müzeyi kente kazandırdığı için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini ilettiler.  Öğrencilerin Gayret Gemi Müzesi ile başlayan ziyaret programı  Atatürk Evi Müzesi, Tarih Koridoru, Kasr-ı Hümayun ve Arkeoloji Müzesi ziyaretleriyle sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.