BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Ünlü rock müzik grubu Duman Cumhuriyet Bayramı’nda İzmitlilerle buluşuyor

İzmit Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Türkiye’nin en ünlü rock müzik gruplarından olan Duman’ı İzmitlilerle buluşturacak 

25 Ekim 2021 13:29
Ünlü rock müzik grubu Duman Cumhuriyet Bayramı’nda İzmitlilerle buluşuyor

İzmit Belediyesi, Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 98’inci yılı kutlamaları kapsamında dolu dolu bir etkinlik programı hazırladı. Sergiler, yarışmalar, gösteriler, söyleşiler ve konserlerin yer aldığı etkinliklerle İzmitliler Cumhuriyet coşkusunu dolu dolu yaşayacak. İzmit Belediyesi vatandaşları 29 Ekim Cuma akşamı Fuar içi Güneş Sahnesi’nde saat 20.30’da ünlü rock müzik grubu Duman ile buluşturacak. 

GENÇLER ‘DUMAN’I İSTEDİ, İZMİT BELEDİYESİ GETİRİYOR

İzmit Belediyesi Çınar ekibi, İzmitli gençler arasında bir anket gerçekleştirerek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sahnede görmek istedikleri sanatçı ve müzik gruplarını sordu. Yapılan anket sonucunda en çok oyu alan Duman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda İzmitli hayranlarının karşısına çıkarak en sevilen şarkılarını konsere gelenlerle birlikte söyleyecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393