BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de hafızlık icazet töreni düzenlendi

Derince Müftülüğü Cımbızlar Camii Kuran Kursu’nda hafızlık eğitimi alan ve icazet almaya hak kazanan Şehit Serdar Gökbayrak İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri için Hafızlık İcazet Töreni düzenlendi 

25 Ekim 2021 03:18
Derince’de hafızlık icazet töreni düzenlendi

PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ

Derince Kapalı Spor Salonu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için bir tören düzenlendi. Katılımın son derece yoğun olduğu Hafızlık İcazet Töreni Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, diyanet yetkilileri, muhtarlar, meclis üyeleri, STK temsilcileri, icazet almaya hak kazanan öğrenciler, aileleri ve hocalarının iştirakiyle gerçekleşti.

BAŞKAN AYGÜN’DEN MESAJLAR

Kur'an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştiği programda protokol üyeleri tarafından selamlama konuşmaları yapıldı. Öğrencileri tebrik eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise konuşmasında “Hafızlık dinimizde çok önemli bir mertebe. Rabb'im, ömür boyu bu güzellikleri yaşayabilmeyi bizlere nasip etsin. Bu vesileyle kıymetli öğrencilerimizi, onları yetiştiren hocalarımızı ve öğrencilerimizin ailelerini canı gönülden tebrik ediyorum” dedi. Hafızlık İcazet Töreni genç hafızlara başarı belgeleri ve hediyelerinin takdim edilmesinin ardından yapılan dualarla sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.